. CHAINZ | MASTERING THE CHAIN
LOGIN
CONTACT

UW AMBITIES ZIJN ONS DOEL

Wij geloven in een bedrijfsmodel dat is gebaseerd op samenwerking, betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor een gemeenschappelijk doel.

Voor ons zijn digitalisering en technologie hulpmiddelen en geen doel. Wij hebben in ons team jarenlange expertise gebundeld op gebied van logistiek, supply chains, klantenservice, klantbeleving, performance management en operationeel management. Ons doel is om met onze dienstverlening ervoor te zorgen dat onze klanten hun ambities kunnen waarmaken. Vanuit dit kader richten we ons op ketenprocessen in (middel)grote en/of complexe organisaties.

We hebben in ons team de zowel nodige ICT als branche expertise in huis en hebben technologie ontwikkeld voor diverse oplossingen in ketenprocessen. We beschikken over een serie modules die u kunt beschouwen als een soort van app store. Deze modules werken naadloos samen en zijn met een gericht doel ontwikkeld. Namelijk meer waarde halen uit ketenprocessen. Voor uw medewerkers, de ketenpartners, de klanten en u.ONZE KERNWAARDEN

Ze vormen de kern van wie we zijn en wat ons drijft.


COMMITMENT

Eigenaarschap en verantwoordelijkheid voor eigen acties. Inzet bij het succes van het project en de activiteiten van onze klant, betrokkenheid bij de teaminspanning. Aandacht voor succes en welzijn.


VERBINDEND

Verbinding staat centraal in de technologie die we ontwikkelen. Verbinding staat ook centraal in de manier waarop we samenwerken. Namelijk elkaar verder helpen. Samen staan we sterker.


INNOVATIEF

De nieuwste ontwikkelingen volgen, experimenteren, nieuwe kwaliteit implementeren, oplossingen zoeken, beperkingen uitdagen - altijd op zoek naar nieuwe manieren om problemen op te lossen.


HOOGWAARDIG NIVEAU VAN SERVICE

Professionaliteit in elke fase van het project, een alles-op-alles-aanpak om deadlines te halen en resultaat te leveren. "We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen”.


MENSGERICHT

Eerlijkheid, openheid en het nastreven van een authentieke consensus als basis voor het opbouwen van relaties tussen het merk en werknemers, partners en klanten. Mensen zijn het meest waardevolle onderdeel van het bedrijf.


Management Team
Martijn Veerman
Co-Founder / Technology / InnovationErik van der Leest
Co-Founder / Business DevelopmentTamara Mac Lennan
Sales / Marketing


Board of Advisors
Frits van den Bos
Supply Chain / StandardsCorn Veerman
FinanceHarry Misbeek
Change Management / CoachingBernard Rodenberg
Business Developement

Ton Moonen
Strategy

Patrick Janssen
Distributed Ledger Technology

Serge Claesen
Logistics / Automotive


ReferentiesLINKS
Home
De Kracht van Data
Technologie
Werkwijze
Over Ons
Contact


ADRES
CHAINZ
Duwboot 7
3991 CD Houten


CONTACT
085 002 8433
office@chainz.eu
VOLG ONS


CHAINZ is powered by Bluepond© 2020. CHAINZ All rights reserved.   -   Disclaimer en privacybeleid