. CHAINZ | MASTERING THE CHAIN
LOGIN
CONTACT

CHAINZ platform

We hebben in ons team de zowel nodige ICT als branche expertise in huis en hebben technologie ontwikkeld voor diverse oplossingen in ketenprocessen. We beschikken over een serie modules die u kunt beschouwen als een soort van app store. Deze modules werken naadloos samen en zijn met een gericht doel ontwikkeld. Namelijk meer waarde halen uit ketenprocessen. Voor uw medewerkers, de ketenpartners, de klanten en u.

Het moderne CHAINZ platform maakt gebruik van geavanceerde technologie en heeft uitgebreide mogelijkheden om uw data om te zetten naar een concreet resultaat.

High secure en schaalbaar platform

Gebruiksvriendelijke online beheeromgeving

Uitgebreide suite met koppelbare modules

iOS en Android app met configureerbare functies

Compatible met uw bestaande handheld devices en scanners

Compatible met GS1 standaarden (GS1 Digital Link / EPCIS)   [meer info]

Blockchain Ready   [meer info]


Modulair Inzetbaar


Wij beschouwen technologie als gereedschap. We hebben tal van geavanceerde modules beschikbaar op ons platform. De combinatie van verschillende modules maakt allerlei praktijktoepassingen mogelijk. Onze modules zijn grofweg in te delen in 3 categorie├źn:Omdat iedere situatie uniek is stellen we op basis van een verkenning met u vast welke technisch gereedschap benodigd is voor het realiseren van de business case.
CONTROL CENTER

Beheer de fysieke keten vanuit een digitale omgeving waarin u altijd de actuele status kunt vinden.

We gebruiken realtime logica om specifieke problemen te vinden en identificeren. We ontwikkelen heatmaps welke u voorzien van inzichten waarmee u proactief actie kunt ondernemen. Het platform geeft waarschuwingen als die patronen aangeven dat er iets mis dreigt te gaan.

Gebruik CHAINZ voor nieuwe vormen van interactie met uw klanten of stakeholders. Deel relevante gegevens en inzichten met elkaar. Gebruik deze inzichten om uw producten en diensten nog beter af te stemmen op de behoefte van uw klanten.

CHAINZ APP
Met de CHAINZ app hebben u en uw ketenpartners grip op ketenprocessen.

Managers gebruiken de app om de status en voortgang te volgen van de dagelijkse operatie. Voor medewerkers is CHAINZ een digitale assistent met relevante instructies en notificaties of om kennis te delen.

Gebruik de CHAINZ app om makkelijk en snel belangrijke gegevens vast te leggen of verbeter de samenwerking met uw ketenpartners.LINKS
Home
De Kracht van Data
Technologie
Werkwijze
Over Ons
Contact


ADRES
CHAINZ
Duwboot 7
3991 CD Houten


CONTACT
085 002 8433
office@chainz.eu
VOLG ONS


CHAINZ is powered by Bluepond┬ę 2020. CHAINZ All rights reserved.   -   Disclaimer en privacybeleid