. CHAINZ | MASTERING THE CHAIN
LOGIN
CONTACT
UW DATA ALS MOTOR VOOR GROEI

Digitalisering is geen doel op zich,
maar een middel om uw resultaat te behalen.


Het slim verzamelen, vertalen en inzetten van deze data, daar helpen we mee. Zonder systeem aanpassingen en lange complexe trajecten. Snel, flexibel en resultaat gedreven.

Wat wilt u weten en wat wilt u delen? Dit zijn belangrijke onderdelen van een digitale strategie. Deze informatie behoefte is dynamisch en in beweging. CHAINZ biedt door middel van slimme technologie flexibele oplossingen die snel inzetbaar zijn. Verandert uw behoefte, dan verandert uw oplossing met u mee.

De kracht van inzicht

Wat wilt uw klant weten en waarom? De informatie behoefte van klanten groeit en is constant in beweging. Klantgerichtheid, service en beleving zijn belangrijke onderdelen van een succesvol beleid.

Met ons innovatieve platform kunt u informatie delen met de klant en krijgt u realtime inzicht. Heeft u al beeld aan welke knoppen u moet draaien in uw ketenprocessen om uw klantbeleving te verbeteren? Heeft u voldoende knoppen waar u aan kunt draaien? Dit is waar we u bij helpen.


De kracht van samenwerken

Met behulp van technologie ontstaat er een slimmere manier van communicatie en werken in de keten. De kracht zit in de actualiteit van informatie. Maar ook de timing. Informatie op het moment dat het ertoe doet en welke relevant is om het werk goed te kunnen doen.

We ondersteunen medewerkers met technologie om topkwaliteit te leveren voor de klant. Bijvoorbeeld om fouten te voorkomen of om net die stap extra voor de klant te kunnen zetten. Slimme presentatie van gegevens via realtime dashboards helpen daarnaast ook om teams te motiveren en voor het management om te volgen wat er in de keten gebeurt. Live. Op het moment dat het ertoe doet.
De kracht van delen

Ketenprocessen zijn een complex web van schakels. Vaak zijn er meerdere afdelingen en organisaties met verschillende systemen bij betrokken om een product of dienst bij de klant geleverd te krijgen. Voor veel bedrijven is het een uitdaging om hier goed inzicht en grip te hebben.

Het is voor de partijen die erbij betrokken zijn een wederzijds belang om de eindklant goed van dienst te zijn. Het wel of niet delen van gegevens met elkaar kan een wezenlijk verschil uitmaken voor de performance van de keten als geheel.

LINKS
Home
De Kracht van Data
Technologie
Werkwijze
Over Ons
Contact


ADRES
CHAINZ
Duwboot 7
3991 CD Houten


CONTACT
085 002 8433
office@chainz.eu
VOLG ONS


CHAINZ is powered by Bluepond© 2020. CHAINZ All rights reserved.   -   Disclaimer en privacybeleid